Uitreiking SvJ-Prijs 2016-2017

Let op! Het programma is gewijzigd! De SvJ-prijsuitreiking komt eraan! Donderdag 1 juni zal de vakjury bekend maken welke student de beste journalistieke productie heeft gemaakt en er met de stimuleringsprijs van €1000,- vandoor gaat. Ook wordt bekend gemaakt welke eerstejaarsstudent de aanmoedigingsprijs heeft gewonnen.

De hele middag staat in het teken van journalistiek, met een keynote van documentairemaker Maaik Krijgsman over ‘Alternative Facts and Storytelling’.

Na de uitreiking is het bonusprogramma van SvJ studievereniging LeF, waar Twan Huys geïnterviewd wordt door Coen van den Braber.

Programma
14.00 – Opening
14.10 – Uitreiking aanmoedigingsprijs
14.30 – Keynote Maaik Krijgsman
15.00 – Uitreiking SvJ-prijs
15.30 – LeF Bonusprogramma: Twan Huys
16.30 – Borrel in Stef’s

Locatie: Bolognalaan 101, HC zaal 1.065

SvJ-prijs

Dit jaar vindt alweer de zevende uitreiking van de School voor Journalistiek prijs plaats. Tot 21 april konden alle studenten van de SvJ hun beste werk inzenden om kans te maken op een stimuleringsprijs van €1000,- en eeuwige roem.

De vakjury is druk bezig met het doorspitten van alle ingezonden stukken, op zoek naar de beste mooiste of meest ingrijpende journalistieke productie. Op donderdag 1 juni zal de jury bekend maken wie de genomineerden zijn en wie die €1000,- mee naar huis mag nemen.

Bekijk de winnaars van vorige jaren hier

Aanmoedigingsprijs

Voor het eerst dit jaar reiken we ook een aanmoedigingsprijs uit voor eerstejaarsstudenten. In september 2016 zijn we op de SvJ in het eerste jaar met een nieuw curriculum begonnen, waarbij studenten direct aan de slag gaan op een lokale redactie. In deze deelredacties maken ze verschillende journalistieke producties.

Alle producties die door de deelredacties zijn gemaakt doen mee. Een jury van ouderejaars kiest uiteindelijk de beste eerstejaarsproductie. De winnaar kan op 1 juni zijn of haar prijs in ontvangst nemen.

Tijdens deze middag zullen we niet alleen de prijzen uitreiken. Documentairemaker Maaik Krijgsman (Langs de oevers van de Yangtze en Vechtershart) geeft een keynote over Alternative Facts and Storytelling en Twan Huys komt langs als gast bij het bonusprogramma van studievereniging LeF.

Meld je aan op Facebook

Auteurs