interactiviteit, javascript, html, css, 10 jaar onlinejournalistiek

Gezocht: Studenten tussen de 17-25 jaar!

Voor ons onderzoek naar interactieve journalistieke verhalen zijn we op zoek naar studenten die mee willen doen aan een experiment!

Journalisten maken interactieve verhalen waarmee ze jongeren hopen aan te spreken. Alleen weten zij lang niet altijd wat jongeren écht interesseert. Wij zijn daarom benieuwd hoe jij deze interactieve verhalen ervaart! Dit kan journalisten vervolgens weer verder helpen bij het maken van interessante verhalen voor jongeren.

Wat ga je doen tijdens het experiment? Je bekijkt online een interactieve journalistieke productie, terwijl je tegelijkertijd jouw ervaringen en gedachten met ons deelt. Zo’n sessie duurt ongeveer een uur. Als dank voor je deelname krijg je een Bol.com-bon van €10. Je gegevens worden anoniem verwerkt.

De sessie vinden in maart plaats op de Hogeschool Utrecht (Heidelberglaan 15). We houden hierbij rekening met de corona-richtlijnen. Om reisbewegingen zo veel mogelijk te voorkomen, is het fijn als je in Utrecht woont. Onze voorkeur gaat uit naar studenten buiten het vakgebied journalistiek/media/communicatie.

Ben jij student (17-25 jaar) en lijkt het je leuk om deel te nemen? Laat je gegevens achter via deze link en we nemen contact met je op voor een afspraak!

Heb je vragen over het onderzoek? Stuur dan een mailtje aan renee.vandernat[at]hu.nl

Auteurs