Gezocht: Studenten tussen de 17-25 jaar!

Voor ons onderzoek naar interactieve journalistieke verhalen zijn we op zoek naar studenten die mee willen doen aan een experiment!

Journalisten maken interactieve verhalen waarmee ze jongeren hopen aan te spreken. Alleen weten zij lang niet altijd wat jongeren écht interesseert. Wij zijn daarom benieuwd hoe jij deze interactieve verhalen ervaart! Dit kan journalisten vervolgens weer verder helpen bij het maken van interessante verhalen voor jongeren.

Wat ga je doen tijdens het experiment? Je bekijkt online een interactieve journalistieke productie, terwijl je tegelijkertijd jouw ervaringen en gedachten met ons deelt. Zo’n sessie duurt ongeveer een uur. Als dank voor je deelname krijg je een Bol.com-bon van €10. Je gegevens worden anoniem verwerkt.

De sessie vinden in maart plaats op de Hogeschool Utrecht (Heidelberglaan 15). We houden hierbij rekening met de corona-richtlijnen. Om reisbewegingen zo veel mogelijk te voorkomen, is het fijn als je in Utrecht woont. Onze voorkeur gaat uit naar studenten buiten het vakgebied journalistiek/media/communicatie.

Ben jij student (17-25 jaar) en lijkt het je leuk om deel te nemen? Laat je gegevens achter via deze link en we nemen contact met je op voor een afspraak!

Heb je vragen over het onderzoek? Stuur dan een mailtje aan renee.vandernat[at]hu.nl

MEER OVER

About Journalismlab

Research group Journalism in Digital Transition of the University of Applied Sciences Utrecht

Het lectoraat Kwaliteitsjournalistiek in Digitale Transitie (JournalismLab) doet aan de hand van diverse thema’s praktijkgericht onderzoek. Hierbij kijken we naar de wederkerigheid tussen drie journalistieke processen: productie, inhoud en effect.

Deel dit artikel:

Read more

Thema's

Research &
automation

changing research practices and the role of AI

Engaged
journalism

Digital storytelling and the role of the public

News
consumption

Different forms of news and the effect of it

Innovation
in education

Journalism education in digital transition

Local
journalism

Developments in local journalism

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Journalismlab en alle ontwikkelingen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.