Parool Stadsdebat

Het Parool organiseert jaarlijks het Stadsdebat, als onderdeel van de Verkiezing van de Amsterdammer van het jaar. Dit jaar op zondag 13 januari 2013, in de Stadsschouwburg Amsterdam, van 15.00 tot 20.00 uur.

Dit jaar is het onderwerp “locatie media vs landelijke media”. Aanleiding is de samenwerking tussen AT5, RTVNH, Het Parool en de Avro. Maar ook de komst van VARA en BNN naar Amsterdam zal aan de orde komen.

Lector Piet Bakker is één van de sprekers bij dit stadsdebat. De overige sprekers zijn Carolien Gehrels, wethouder Amsterdam, o.a. verantwoordelijk voor locale media en Willem Schouten, adj. hoofdredacteur Het Parool, verantwoordelijk voor het nieuwskatern van Het Parool. Jasper Karman, journalist van Het Parool, zal de gespreksleider zijn.

MEER OVER

Over Journalismlab

Onderzoek in de context van de digitale wereld

Het lectoraat Kwaliteitsjournalistiek in Digitale Transitie (JournalismLab) doet aan de hand van diverse thema’s praktijkgericht onderzoek. Hierbij kijken we naar de wederkerigheid tussen drie journalistieke processen: productie, inhoud en effect.

Deel dit artikel:

Lees meer

Thema's

Research &
automatisering

De veranderende researchpraktijk en de rol van AI

Belevenis-
journalistiek

Digitale storytelling en het effect op de consument

Nieuws-
consumptie

Verschillende vormen van nieuws en het effect ervan

Innovatie
in onderwijs

Journalistiekonderwijs in een veranderende wereld

Lokale
journalistiek

Ontwikkelingen op het gebied van lokale media

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Journalismlab en alle ontwikkelingen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.