Inschrijving SvJ-prijs 2014 van start!

De inschrijving voor de School voor Journalistiek-prijs 2014 – de bekroning voor de beste productie van SvJ-studenten in het afgelopen jaar – gaat vanaf vandaag weer van start!

Studenten en oud-studenten Journalistiek (Hogeschool Utrecht) die tussen 1 januari en 31 december 2013 een productie hebben gemaakt waar ze trots op zijn, kunnen deze via J-lab inleveren en maken kans op het mooie bedrag van 1000 euro! De producties kunnen zich uitstrekken over alle journalistieke deelgebieden, zoals geschreven pers, radio, televisie, digitale journalistiek, fotojournalistiek en redactionele vormgeving.

Vorig jaar won de documentaire El Gordo 58268 van Myrthe Reijnders en Claudia Dijkkamp. Hun documentaire is genoemd naar het winnende lot in de Spaanse kerstloterij dat gevallen was in het kleine dropje Sodeto. Myrthe en Claudia bezochten het dorp en legden niet alleen de vreugde vast, maar ook de naweeën van het winnen: de afgunst, de ruzies en de tegenstellingen.

Een jury bestaande uit Peter Schrurs (voorzitter), Kees Vreeken, Louis Engelman, Claudia Dijkkamp (SvJ-prijs winnares 2013), Sandra Schuurhof en Daphne Lammers bepaalt wie de prijs wint.

Schrijf je nu in via J-lab en wie weet win jij de prijs voor beste journalistieke productie dit jaar! Inzenden kan tot vrijdag 18 april 12.00 uur. De uitreiking zelf zal plaatsvinden op donderdag 22 mei.

Auteurs